marime text:

Cersetor care sustinea ca i-au fost retezate palmele, "vindecat" de politisti!

Nu va lasati dusi de nas de cersetorii care incearca sa va starneasca mila afisand tot felul de infirmitati! Politistii din Hunedoara ne deschid ochii si ne arata ca strazile sunt pline de impostori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ei au luat pe sus un barbat de 26 de ani, din Dorohoi, care implora mila trecatorilor, aratandu-le mainile bandajate, chipurile, in urma unui accident in care i-au fost retezate palmele. Cand l-au pus sa-si dea jos pansamentul, ca prin miracol, era vindecat.

Cand a fost prins de politisti, barbatul avea la el 70 de lei, castigati in mai putin de patru ore. Politstii i-au scris insa o amenda de 1.000 de lei si l-au asigurat ca vor sta cu ochii pe el, ca sa nu mai poata insela trecatorii cu falsul handicap.

Din pacate, acesta nu este un caz izolat. In urma cu doua saptamani, politistii din Hunedoara au mai ridicat de pe strada o femeie din Alba, care avea mainile bandajate. Pentru a starni mila, femeia si-a patat pansamentul cu ruj. Si ea a fost amendata cu 1.000 de lei si de atunci nu a mai fost vazuta in zona.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu