marime text:

Cecul de 65 de milioane de euro. Un grec voia sa spele in Romania bani proveniti din terorism!

Un cetatean grec a vrut sa deschida un cont bancar in Romania, in care sa transfere 65 de milioane de euro. O suma prea mare ca sa fie in regula, s-au gandit politistii, care acum ne anunta ca banii provin din infractiuni grave, chiar terorism.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In contul din Romania ar fi trebuit sa fie livrati bani care proveneau de fapt din infractiuni ca trafic de persoane, trafic de arme si droguri si terorism. Acesti banii ar fi fost transferati in mai multe conturi din Londra, Dubai, Adu Dhabi sau Cipru, apoi in conturi create la noi in tara.

Din Romania, banii urma sa fie scosi cash si apoi reintrodusi in circuitul bancar. In acest mod s-ar fi produs spalarea de bani.

Fila cec gasita la cetateanul grec, pe care era trecuta suma de 65 de milioane de euro, este autentica, spun politistii, numai ca nu are acoperire. Adica in contul bancii din Londra nu exista aceasta suma.

Cetateanul grec incerca sa para cat mai credibil, un client de incredere, pentru banci, gratie  cecului cu atatea zerouri.

Politistii au informatii ca un alt mebru al retelei a reusit sa introduca deja in tara bani obtinuti ilegal din trafic de droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu