marime text:

EPIC! Cea mai tare explicatie pentru furtul de curent: "Unii are, unii n-are, primarul e de vina!":))

20% din curentul electric consumat la nivelul intregii tari este furat. Aflam acest lucru din datele facute publice de o companie furnizoare de sisteme de electricitate, care a declarat ca pierderile suferite sunt de aproape 1,4 miliarde de euro, anual.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asta inseamna pentru consumatori nu numai o calitate slaba a energiei, dar si dezastre, ce pot fi provocate, din cauza supra-alimentarii retelelor.

In Sintesti, judetul Ilfov, unii locuitori au contracte cu Enel, altii merg direct la stalpi. Inca se mai vad urmele unui scurtcircuit, provocat de supraincarcarea retelei. Oamenii au refacut legaturile si firul duce fix in curtea "beneficiarilor". Spre marea suparare a celor cu acte in regula.

Problema pleaca de la faptul ca multi nu au acte pentru casele in care stau si pe care le-au ridicat ilegal. Nu pot semna contracte cu societatea care distribuie energie, pentru ca nu pot dovedi ca sunt proprietari. De ce nu se rezolva odata situatia? Pentru ca dureaza.

Jilava este un alt loc in care se fura cu kilowatul. Aici, innaditurile pornesc inca de la stalpii principali, aflati pe camp. Oamenii sustin ca au incercat sa intre in legalitate, dar n-au reusit. Aceeasi poveste: locuintele nu au documente in regula.

Desi este vorba de furturi, societatea de distrubitie a energiei trimite in zona facturi pentru consum fraudulos. Este evident ca nimeni nu le va plati vreodata. O recunosc chiar oficialii. 

Probleme au si cu localitatile Vidra, Pantelimon ori Voluntari. Si nu de ieri, de azi. 

Furturile de enegie au ajuns sa reprezinte aproape un sfert din consumul de curent electric la nivel national. Judetele  Hunedoara, Arad, Calarasi, Giurgiu ori Constanta apar si ele pe lista neagra.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu