marime text:

Ce crezi ca i-a cerut un profesor unei eleve pentru o nota de trecere?

Dai spaga, termini liceul! Asta i-ar fi spus un profesor de matematica din Bacau unei eleve care avea nevoie de o nota de trecere la acest obiect pentru a intra in examenul de bacalaureat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata de clasa a 12-a nu s-a lasat insa intimidata si a anuntat politia.

In urma unui flagrant, profesorul, care este si dirigintele ei, a fost retinut pentru 24 de ore.

Barbatul este profesor de matematica la un liceu din Bacau. Eleva din clasa a 12-a il acuza ca i-ar fi cerut 200 de lei, pentru a-i incheia situatia scolara pe anul in curs.

Profesorul nu a recunoscut insa si a declarat anchetatorilor ca banii erau de fapt plata pentru cateva ore de meditatii pe care i le daduse in particular elevei.

Conducerea liceului spune ca va decide daca este cazul sa ia masuri si pe linie profesionala, in functie de mersul anchetei.

Sotia profesorului lucreaza si ea la acelasi colegiu ca profesoara de romana. Ei au impreuna 2 copii al caror tatal risca acum sa ajunga dupa gratii pentru luare de mita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu