marime text:

Ce ascund detinutii de la Rahova in celule: telefoane, droguri, alcool si UN TAC DE BILIARD!

Gardienii de la penitenciarul bucurestean Rahova, insotiti de jandarmi si de studenti de la Academia de Politie, au facut, luni, o perchezitie in inchisoarea Rahova, in urma careia au gasit asupra detinutilor telefoane mobile, incarcatoare, droguri, seringi, alcool si chiar un tac de biliard.
Ce ascund detinutii de la Rahova in celule: telefoane, droguri, alcool si UN TAC DE BILIARD!

Potrivit reprezentantilor inchisorii, la perchezitia din penitenciarul Rahova au participat 164 de angajati ai unitatii de detentie, 26 de jandarmi si 50 de studenti de la Academia de Politie.

In urma perchezitiei, care a inceput luni dimineata, la ora 9.00, si s-a incheiat putin dupa pranz, au fost gasite 35 de telefoane mobile, 13 cartele SIM, cateva zeci de incarcatoare pentru telefon, dintre care unele improvizate, dar si cateva seringi si un pachetel despre care se presupune ca ar contine droguri.

Au fost ridicate mai multe seringi, unele dintre ele continand tusuri folosite pentru tatuat, dar si mai multe oale sau castroane folosite de detinuti pentru a-si fabrica artizanal alcool.

De asemenea, au fost ridicate mai multe "calesti": pungi de plastic legate de sfori sau fasii lungi de cearceaf, folosite de cei inchisi pentru a-si trimite unul altuia diverse bunuri din celula in celula, pe geam.

Politistii au mai gasit cutite, unele confectionate artizanal, si chiar un tac de biliard.

Intrebati cum a reusit detinutul sa primeasca ilegal un tac de biliard format din doua bucati, fiecare lunga de peste jumatate de metru, reprezentantii inchisorii au declarat ca cel asupra caruia a fost gasit tacul este "campion de biliard", astfel ca avea voie sa aiba asa ceva, insa nu ar fi trebuit sa-i fie permis sa-l tina in celula.

"In mod normal, tacul ar fi trebuit sa stea intr-un loc sigur, iar detinutul sa aiba acces la el doar atunci cand participa la activitati specifice", a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre agentii de paza din inchisoare, la finalul unei intalniri cu jurnalistii in timpul careia au fost prezentate obiectele confiscate cu ocazia perchezitiei.

Tot luni au avut loc perchezitii similare si in inchisorile Margineni si Baia Mare. Cele de luni vin dupa ce saptamana trecuta au avut loc actiuni similare in alte noua inchisori din tara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu