marime text:

Cazul Agentului-Traficant duce la investigatii la sange in Politie!

Se fac anchete fara precedent in Politia Romana, dupa ce un subofiter a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc. Drept urmare, ca sa nu se mai existe oameni manjiti in sistem, Corpul de Control al Ministrului de Interne a dispus ca fiecare agent sa fie bine verificat
Cazul Agentului-Traficant duce la investigatii la sange in Politie!

Ordinele Corpului de Control sunt clare. fiecare politist va fi verificat atat in ceea ce priveste cazierul sau judiciar, cat mai ales legaturile si relatiile personale. astfel va iesi la iveala daca vreun anagajat al politiei are sau nu legaturi cu lumea interlopa Evident anchetele sunt facute de serviciul de informatii si protectie interna si se anunta de lunga durata.

Povestea vine la o luna de la arestarea lui Bogdan Butnariu, agentul prins ca vindea amfetamine. Grav este ca lucra in MAI desi fusese condamnat pentru o talharie si era consumator de heroina.

In plus doi dintre angajatii de la personal - atat de la clubul Dinamo, unde Butnariu a fost poloist si de la Politia Capitalei - unde a fost transferat anul trecut - vor fi trasi la raspundere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu