marime text:

CAZ SOCANT: Un barbat a fost ucis in bataie de catre sotie si fiul mai mare!

O crima sinistra comisa in coplicitate cu fiul ei a incercat sa ascunda o femeie din judetul Suceava. Victima este chiar sotul ei, pe care in urma cu trei saptamani il plangea cu lacrimi amare de ochii satului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Le-a spus atunci politistilor ca l-a gasit pe om fara suflare, stalcit in bataie, chiar in gospodaria lor. Dar ancheta a scos pana la urma adevarul la iveala.

Ca sa-si justifice fapta, femeia spune ca n-a mai indurat loviturile pe care sotul i le aplica, atunci cand consuma acool. Victime ar fi fost si cei trei copii ai familiei, chiar si cel mare, de 17 ani, care este considerat acum complice la omor.

Ultimul episod violent din familie s-ar fi consumat chiar cu o zi inainte de crima. A doua zi, femeia de 37 de ani l-a luat ea la bataie pe om, ajutata de baiatul cel mare. El era iar baut, asa ca nu a putut sa se apere.

Dupa ce l-au rapus, femeia a anuntat politia ca e mort, dar ca nu stie cine l-a ucis. In timpul anchetei insa a cedat si a recunoscut totul.

Nici macar fratii victimei nu s-au gandit vreo clipa ca in spatele lacrimilor ei se ascunde un secret intunecat. Toti credeau ca omul de 43 de ani sfarsise de mana unui necunoscut.   

Femeia si fiul ei risca acum puscaria.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu