marime text:

Caz SOCANT in maternitate! Unei mame i-a murit copilul, insa medicii n-au anuntat-o

Soc pentru o familie din Tulcea. Doi parinti care abia isi asteptau primul nascut au aflat cu stupoare ca bebelusul a murit la scurt timp dupa nastere, dar nu s-a gandit nimeni sa-i anunte si pe ei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama pur si simplu nu si-a mai gasit baietelul cand s-a dus sa-l alapteze, iar explicatia celor de la Maternitatea din Braila este stupefianta: n-au anuntat-o ca pruncul s-a stins peste noapte, ca sa nu le deranjeze pe celelalte mamici aflate in salon.

Femeia, in varsta de 24 de ani, ajunsese la 7 luni de sarcina cand i-a venit sorocul. S-a grabit spre cea mai apropiata maternitate, cea din Braila si a nascut in scurt timp un baietel de 1,400 kg. Primul ei copil.

Rudele ei spun ca inca de la inceput medicii i-ar fi asigurat pe parinti ca baietelul este in stare buna, desi se nascuse prematur. Dimineata, insa mama a aflat, stupefiata, ca pruncul murise peste noapte.

Medicii de la Maternitate spun clar ca familia a fost avertizata ca fatul ar putea avea malformatii si, oricum, imediat dupa nastere a avut nevoie de resuscitare.

E greu de inteles totusi de ce parintii nu au fost instintati in clipa in care le-a murit copilul, mai ales in conditiile in care se nascuse cu astfel de probleme.

Orium, oamenii sunt hotarati sa dea spitalul in judecata dupa ce va fi finalizata ancheta interna si vor veni rezultatele autopsiei.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu