marime text:

Caz bizar! O tanara a luat o masina "la ocazie" si a sfarsit inecata in lac!

Un caz bizar au pe mana politistii din Valcea, care ancheteaza moartea unei tinere de 24 de ani. Fata s-a inecat intr-un baraj de pe raul Olt, dar pana sa se ajunga acolo traseul ei e greu de conturat. Mergea cu o prietena spre un strand, cand un sofer le-a luat cu masina la ocazie.
Caz bizar! O tanara a luat o masina la ocazie si a sfarsit inecata in lac!

Omul le-a explicat politsitiilor chemati acolo ca a oprit masina cand fata i-a spus ca vrea sa se spele pe maini in rau si el n-ar fi facut altceva decat sa o insoteasca pana acolo. Dar anchetatorii au rezerve serioase. Culmea este ca atunci cand au luat-o la intrebari, fata a sustinut ca nici nu stie cum o cheama pe victima, desi teoretic mergeau impreuna la scaldat.

Deci si aici povestea devine confuza. In plus ea spune ca statea in spate si nu a auzit ce vorbeau soferul si asa zisa ei prietena, inainte de a cobori din masina. Fata spune doar ca la un moment dat soferul s-a intors in fuga si a anuntat-o ca amica ei s-a inecat.

"Fata aia a vrut sa se spele pe maini, a alunecat in apa si s-a inecat", sustine soferul, Gabriel Popescu. "Fata a stat 45 de minute in apa, am resuscitat-o 15 minute asa, ca s-o resuscitam, ca era moarta", spune dr. Cristian Cisar de la Serviciul de Ambulanta Valcea.

In loc sa lamureasca lucrurile, celalta tanara, Andreea Ionescu, care urcase in masina de ocazie mai mult i-a bulversat pe politisiti. I-a fost imposibil sa le spuna si cum o chema pe prietena ei. Daca intr-adevar fata s-a inecat ca urmare a unui accident, vor putea stabili doar medicii legisti la autopsie.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu