marime text:

CARNAGIU pe E 85! Patru MORTI in urma impactului dintre un autoturism si un TIR

Patru oameni au inchis ochii pentru totdeauna joi dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat, din spate, intr-un TIR pe Drumul European 85, langa Buzau. Cu greu puteai privi autoturismul dupa impact.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu mai avea nimic din partea de deasupra, iar cei patru pasageri erau captivi in scaune. Soferul nu a schitat niciun gest ca sa evite impactul. Nici nu a vazut autotrenul care circula in fata lui din cauza ghetii de pe parbriz pe care se pare ca nu a curatat-o inainte de a porni la drum.

Cei patru oameni mai aveau 20 de kilometri pana la Buzau, cand s-a intamplat nenorocirea. Soferul de 53 de ani si tanarul de 21, care statea langa el erau programati la interviuri pentru angajare. Pe bancehta din spate se aflau tatal tanarului si sotia soferului -singura care nu s-a stins pe loc.

Cand au ajuns la fata locului, echipele de interventie au incercat din rasputeri sa-i scoata cat mai repede pe cei patru din autoturismul care s-a zdrobit de TIR. Din cauza impactul extrem de dur, autoturismul in care se aflau victimele s-a facut praf si toate eforturile salvatorilor au fost inutile.

Trupurile victimelor a fost scoase cu greu din masina distrusa si, intr-adevar, singura care mai traia era femeia. Ea a fost dusa de urgenta la spital insa - din nefericire - s-a stins in bratele medicilor. Doua familii sunt indoliate dupa acest accident.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu