marime text:

Camatari in haine de politisti! Au imprumutat bani si au inceput sa santajeze oamenii pentru dobanzi mai mari

Doi agenti de la Politia Transporturi din Craiova au ajuns pe mana procurorilor dupa ce le-au imprumutat bani unor oameni pe care au ajuns apoi sa-i santajeze ca sa obtina de la ei dobanzi uriase.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marti au sperat ca inca o victima le va cadea in plasa, insa de data aceasta s-au ars. Cei care le-au cerut bani erau chiar politisti sub acoperire.

Timp de mai multe luni, cei doi politisti au dat aprovimativ 50.000 de euro mai multor persoane carora le-au cerut ulterior o dobanda de 12 la suta. In plus, le cereau celor imprumutati sa-si puna gaj locuintele, masinile sau alte bunuri de pret.

Victimele insa, erau santajate ca isi vor pierde bunurile chiar si dupa ce se achitau integral de datorie. Practic, politistii mareau la nesfarsit dobanda ca datoriile sa nu fie niciodata acoperite.

In aceste momente, cei doi politisit sunt audiati la parchet. Pentru abuz in serviciu, santaj si constituirea unui grup infractional organizat, ei risca inchisoarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu