marime text:

Cadavrul unei femei, gasit la Galati. Sotul, care i-a fost alaturi 30 de ani, o cauta disperat de o luna

Descoperire macabra, in zona de varsare a Siretului in Dunare, la Galati. Pompierii au fost chemati marti dimineata sa scoata dintr-un canal trupul unei persoane inecate. Curand au aflat despre cine era vorba - o femeie de 49 de ani, pe care sotul o cauta disperat de mai bine de o luna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotul femeii a incercat sa gaseasca o explicatie inca din seara zilei de 6 martie, cand cea alaturi de care a trait 30 de ani a plecat fara sa spuna nimic. A lasat, totusi, cateva semne care aratau ca nu se va intoarce: a scos de pe deget verigheta purtata neincetat din ziua cununiei si si-a pus actele pe o noptiera.

Marti, vestea de care se temea toata familia a venit. Politistii l-au anuntat ca femeia descoperita moarta este chiar sotia lui.

Inca din ziua disparitiei, barbatul s-a temut ca sotia lui vrea sa se sinucida si cand a fost sunat de politisti, i s-a strans inima.

Politistii nu au dubii ca femeia si-a luat zilele, asa ca vor inchide curand acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu