marime text:

Cadavru decapitat si avand mainile si picioarele taiate, gasit intr-o groapa de gunoi! VEZI VIDEO

Un caz cu multe necunoscute, la Lugoj. Cadavrul ciopartit al unui barbat a fost gasit in mijlocul unei gropi de gunoi. Trupul fara maini, cap si picioare era bagat intr-un sac menajer.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Criminalistii au aflat pana acum doar ca a fost adus acolo de o masina de salubritate. Nimic, in plus.

Cand s-au apropiat de sacul de care trageau cativa caini, oamenii care cautau in gunoaie au inghetat. Si-au dat seama ca acolo se afla un cadavru de om si au alertat autoritatile. Criminalistii au izolat de urgenta perimetrul.

Procurorii vorbesc despre o crima si spun ca asasinul a folosit un cutit. Dupa ce au stat de vorba cu muncitorii de la salubritate, au ajuns la concluzia ca sacul de plastic a fost adus la groapa de gunoi cu un transport recent.

Anchetatorii au refacut traseul tuturor masinilor de salubritate din Lugoj. Gunoiul a fost preluat din trei puncte ale orasului si dus la rampa aflata la cinci kilometri departare de centru.

S-au gandit si ca trupul a fost luat de la morga spitalului insa legistii sustin ca ei nu folosesc saci menajeri si ca toate cadavrele nerevendicate ajung la Timisoara.

Agentii au discutat joi cu zeci de persoane, insa deocamdata nu au niciun suspect.

Trupul a fost trimis la Timisoara. Aici, medicii legisti vor stabili in cel mai scurt timp cand a fost ucis omul care se pare ca avea o varsta intre 40 si 50 de ani.

La groapa de gunoi a fost adus si un caine politist, insa nu i-a ajutat prea mult pe criminalisti, deoarece afara erau minus 2 grade, iar posibilele urme s-au pierdut.

Vineri, anchetatorii spun ca se vor intoarce si vor incerca sa caute si membrele taiate.

Au verificat baza de date pentru a afla cine a disparut recent, insa nu au dat de niciun barbat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu