marime text:

Bucatile cadavrului transat la Lugoj, cautate de 30 de politisti si caini dresati!

Ca un puzzle cu tot mai multe bucati pare cazul cadavrului decapitat, gasit fara maini si picioare la groapa de gunoi a orasului Lugoj.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute politistii au gasit o bucata de stern si cateva coaste umane in apropierea orasului, miercuri au reinceput cautarile in zona.

La operatiune au fost mobilizati 30 de politisti insotiti de caini special dresati in depistarea cadavrelor. Li s-au alaturat si echipaje ale pompierilor, care au cautat cu cange si un sonar in albia raului Timis. Echipele cauta si alte resturi de cadavru, capul, mainile si picioarele barbatului de 42 de ani ucis cu atata sange rece.

Duminica, criminalistii au prelevat probe de la resturile umane gasite in apa Timisului si le-au trimis la Bucuresti unde urmeaza sa fie supuse unor expertize ADN.

Politistii s-au impartit in doua echipe. O parte dintre ei au plecat din Lugoj, iar altii din localitatea Hitias, acolo unde duminica au fost gasite bucati dintr-un cadavru uman.
 
Criminalistii au cautat atent sub fiecare salcie de pe malul apei si la radacinile copacilor, unde s-ar fi putut opri pungi mai voluminoase sau saci.

La un moment dat, politistii au avut doi suspecti in acest caz macabru. Este vorba despre un fost subofiter MApN si de un fost politist, amandoi prieteni apropiati ai victimei. In urma audierilor si a testelor cu detectorul de minciuni nu s-au gasit insa destule probe care sa ii incrimineze.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu