marime text:

Bordel cu prostituate minore, ascuns intr-un salon de masaj erotic! VIDEO cu descinderea politiei

Un salon de masaj din Oradea s-a dovedit a fi un paravan aproape perfect pentru o retea de prostitutie, care a facut acolo bani frumosi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aproape perfect, pentru ca pana la urma, politistii au reusit sa-si dea seama ce se intampla acolo si i-au retinut pe liderii gruparii - doi barbati si o femeie.

Printre fetele angajate la salonul respectiv se numara si doua minore de 15 si 16 ani. Tinerele intretineau relatii intime cu clientii, contra unor sume importante de bani, din care cea mai mare parte le revenea, fireste, proxenetilor.

Politistilor le-a atras atentia un anunt postat in ziarele locale, prin intermediul caruia se cautau fete "dezinhibate", carora li se promiteau castiguri frumoase, de peste 1.000 de euro.

Intalnirile cu clientii aveau loc intr-o cladire din Oradea, unde functiona asa-zisul salon de masaj, iar oamenii legii l-au supravegheat cateva saptamani, pana cand s-au convins ca acolo se petrece ceva necurat. 

Cei trei capi ai retelei au fost retinuti deocamdata pentru 24 de ore si sunt cercetati pentru proxenetism. Cele doua minore exploatate de ei au fost internate intr-un centru special, unde vor primi ajutorul unui psiholog.  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu