marime text:

Beti crita, un tata si fiul lui s-au rasturnat cu masina. Niciunul nu vrea sa spuna cine se afla la volan

Bautura si volanul nu fac casa buna. Vor invata asta doi barbati, tata si fiu, care s-au rasturnat marti seara cu masina, intr-o intersectie din sectorul 6 al Capitalei. Erau bauti bine cand au plecat la plimbare, au descoperit politistii. Oamenii legii n-au reusit insa sa afle si cine conducea masina, pentru ca atat tatal, cat si fiul sustin ca erau doar simpli pasageri.
Beti crita, un tata si fiul lui s-au rasturnat cu masina. Niciunul nu vrea sa spuna cine se afla la volan

Martorii spun ca masina s-a izbit de un refugiu de tramvai, la intrarea intr-o intersectie, si s-a rasturnat. Cei doi barbati, tata si fiu, au fost scosi din automobil de cativa agenti ai unei firme de paza. In scurt timp, au fost luati in primire de politisti. In fata oamenilor legii, cei doi au refuzat sa spuna cine era la volan. Potrivit martorilor insa, tatal conducea masina. Atat el, cat si fiul lui erau bauti. Amandoi au scapat cu rani usoare si nu au vrut sa mearga la spital.

La cat la suta s-a ridicat alcoolemia celor doi o spune agentul sef Constantin Matei: "Rezultatul a fost de 0,97 pentru cel care s-ar fi aflat la volan si 1,17 pentru celalalt ocupant al masinii. Urmeaza sa stabilim cine a condus, intrucat cei doi refuza sa recunoasca acest lucru". Oamenii legii spun ca vinovatul va ramane pieton.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu