marime text:

BESTIE - un baiat de 16 ani si-a violat si supus la perversiuni PATRU verisoare

Patru fetite din judetul Timis, niciuna mai mare de 10 ani, au fost batjocorite de verisorul lor, un adolescent de 16 ani, caruia nu i-a pasat ca experienta le va afecta pe copile pe viata. Dupa ce cosmarul s-a repetat de mai multe ori, una dintre fetite si-a facut curaj si i-a povestit mamei sale ce a patit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a auzit de grozavie, mama fetitei s-a dus glont la politie si le-a povestit oamenilor legii despre ororile prin care au trecut doua dintre fiicele sale, precum si alte doua copile din vecini.

Oamenii legii l-au gasit pe faptas chiar la el acasa. L-au retinut imediat si l-au dus la Timisoara pentru, audieri. In cursul anchetei, au aflat detalii socante despre teroarea prin care au trecut cele patru copile. Baiatul le-a povestit ca de mai multe luni le obliga pe verisoarele sale sa intretina raporturi intime cu el, intr-o cladire parasita de la marginea orasului.

Judecatorii urmeaza sa decida daca mai merita sau nu sa ramana in libertate, dupa aceste fapte. Pentru viol in forma deosebit de grava, el risca 25 de ani de puscarie.

In paralel, cazul a intrat si in atentia celor de la Protectia Copilului. Fetitele de 5, 7, 9 si 10 ani vor intra intr-un program de consiliere, care le va ajuta sa treaca mai usor peste aceasta trauma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu