marime text:

BESTIE - timp de 3 luni, un tata si-a violat fiica de 14 ani, in timp ce mama era in camera alaturata

Numai parinte nu poate fi numit un tata care si-a abuzat sexual singurul copil, o fata de 14 ani. Barbatul in varsta de 38 de ani a ajuns pe mainile politistilor abia cand adolescenta nu a mai putut sa suporte ororile la care era supusa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultima data se pare ca suspectul si-a violat fata chiar in noaptea de Revelion. Abia atunci ea a gasit curaj sa ceara ajutorul rudelor, care au dus-o direct la politie.

Trei luni a durat chinul copilei de 14 ani, iar abuzurile se petreceau uneori chiar in timp ce mama fetei era in casa.

Vecinii sunt socati de toata intamplarea. Il stiau pe barbat drept un om muncitor si linistit si nu-si pot explica ce i-a luat mintile.

Imediat ce violul a fost confirmat si de medicii ginecologi, barbatul a fost retinut de politisti. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru infractiunile de viol si incest.

Copila este acum atent monitorizata de asistentul social din comuna, dar si de un psiholog care o va ajuta sa treaca mai usor peste trauma suferita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu