marime text:

Bestie cu chip de om! Si-a nenorocit in bataie propria mama

"Am fost calcata in picioare chiar de fiul meu!", suspina o femeie de 54 de ani, din judetul Galati, care a fost batuta crunt de baiatul pe care l-a ingrijit cu dragoste toata viata. Plina de vanatai, femeia nici macar nu-si mai aduce aminte de la ce a pornit scandalul, cert este ca s-a trezit pe patul de spital. Medicii i-au anuntat imediat si pe politisti, care incearca sa dea acum de agresor.
Bestie cu chip de om! Si-a nenorocit in bataie propria mama

Femeia are chipul brazdat de riduri, ce arata ca n-a dus lipsa de necazuri in viata ei, iar trupul sau este plin de vanatai. Vorbeste inca foarte greu si abia a putut povesti cum de a capatat atatea fracturi. Medicii spun ca unele rani sunt vechi, dupa cum s-au sudat deja oasele rupte in bataie.

Biata femeie a crezut ca prima bataie pe care a incasat-o de la fiul ei, in varsta de 25 de ani, a fost o greseala, mai ales ca era baut. Nu si-a inchipuit ca era doar inceputul calvarului. I-a fost teama sa mearga atunci la politie, ca sa nu il starneasca si mai tare.

Medicii spun ca rar au vazut o femeie atat de chinuita. La cei 54 de ani ai sai arata ca si cum ar fi trecut de 80. Tot ei i-au anuntat pe politisti. Acestia vor sta de vorba cu fiul femeii, ca sa afle exact ce s-a petrecut intre ei. Fiul agresiv risca sa fie acuzat de vatamare corporala sau chiar de tentativa de omor.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu