marime text:

BESTIA care a violat o fetita de 10 ani pana a bagat-o in spital este inca in libertate!

Violatorul care a chinuit o fetita de 10 din Ploiesti pana a bagat-o in spital simte ca este incoltit, a inceput sa faca greseli si il vom prinde in curand. Asta cred politistii, dar realitatea este ca individul e inca liber la 12 zile de la comiterea faptei si oricand poate ataca din nou.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In ziua violului, unicul martor din acest caz a vazut un barbat necunoscut in zona, cu aceleasi semnalmente ca individul descris de fetitele atacate in trecut. Pe amintirile lui se bizuie in mare masura oamenii legii, asa ca omul petrece ore in sir in spatele unei oglinzi, prinvindu-i pe suspecti.

Specialistii in psihologie din cadrul politiei spun ca sunt din ce in ce mai aproape de individul cautat. E posibil sa se fi speriat de amploarea pe care a luat-o cazul si poate face greseli care sa-l dea de gol.

Printre cei ridicati pentru audieri, din cauza asemanarii cu schita din portretele robot, se afla si 15 barbati aflati in evidentele medicale cu afectiuni psihice.

Localnicii au sarit in ajutorul anchetatorilor si nu trece o zi fara ca cineva sa nu sune la 112 cu noi informatii. N-a fost niciodata o asemena mobilizare in Ploiesti, pentru prinderea unui infractor.

Politistii spun ca in acest moment detin si probe care ii pot conduce la violator. Pastreaza insa secretul asupra indiciilor, pentru a nu-l scapa din maini pe pedofil.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu