marime text:

Bebelus de doar cateva zile, abandonat pe scarile unui bloc. A fost botezat Constantin

Cu numele de Constantin a fost botezat pe loc un copil de numai cateva zile, pe care o femeie l-a gasit vineri pe scarile unui bloc din Cluj. Era bine imbracat si parea ingrijit. Medicii care l-au preluat de la cea care l-a gasit spun ca nu are mai mult de sapte zile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Putin dupa ora 5.00 dimineata, locatarii unui bloc din zona garii din Cluj au dat alarma. Pe trepte, plangea un bebelus, asa ca au chemat repede politia si ambulanta. Medicii l-au consultat si au constatat ca este sanatos, iar apoi l-au dus apoi la pediatrie. Asistentele l-au indragit imediat si l-au numit pe loc Constantin.

In timp ce politistii o cauta pe mama si Directia Pentru Protectia Copilului a fost sesizata. Reprezentantii de la Cluj spun ca, daca va fi gasita, mama risca sa fie decazuta din drepturile parintesti.

Inainte sa il lase printre straini, cea care l-a lasat pe copil acolo l-a invelit intr-o paturica. Asa l-a gasit o femeie din bloc, care se grabea la serviciu.

Desi ar fi stat in scara blocului aproape doua ore, dupa spusele celei care l-a gasit, bebelusul este sanatos tun.

Constantin va mai ramane in spital cateva zile, apoi va ajunge in grija unui asistent maternal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu