marime text:

REVOLTATOR! Un criminal eliberat pentru buna purtare si-a batut bebelusul pana l-a bagat in coma!

Caz delicat pentru medicii din Constanta, care incearca sa salveze viata unui baietel de sapte luni, adus in coma, dupa ce a fost batut de tata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel care aproape si-a ucis copilul este un fost detinut, inchis pentru crima si eliberat conditionat din penitenciar, pentru "buna purtare".

Din pacate, medicii nu pot vorbi despre ameliorarea starii de sanatate a sugarului, cel putin pana acum. Bebelusul este la Terapie Intensiva, in coma de gradul trei. Mama lui a chemat ambulanta si a spus ca baietelul a fost zdrobit in bataie de tatal sau, care s-ar fi enervat cumplit pentru ca nou-nascutul plangea fara oprire.

Fostul detinut inchis pentru crima a disparut de acasa doua zile, iar vineri, cand politistii l-au gasit, a negat faptul ca si-ar fi nenorocit copilul. Sustine chiar ca nu stie nimic despre ce i s-a intamplat. Daca se dovedeste ca el si-a batut baietelul, barbatul de 30 de ani se intoarce in celula.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu