marime text:

Batuta si violata de un barbat mascat, o batrana de 75 de ani il banuieste pe nepotul ei

Batjocorita si batuta de un barbat care a navalit peste ea in casa, o femeie de 75 de ani, din judetul Suceava, le-a povestit tot cosmarul ei politistilor. Printre lacrimi, le-a spus ca desi agresorul era mascat, l-ar fi recunoscut cumva chiar pe nepotul ei. Acum barbatul este audiat de politisti.

Batrana locuieste singura de mai multi ani, dupa ce barbatul i-a murit. Necunsocutul a profitat si de faptul ca locuinta femeii e izolata. A intrat noaptea prin pod si a tabarat pe femeie. Ea spune ca agresorul o lovit-o minute in sir, dupa care a violat-o. Asta in ciuda faptului ca a incercat sa se apere cu toate puterile, luptandu-se cu barbatul.

In timp ce incerca sa-l opreasca, ar fi reusit sa-i traga cagula de pe fata, pentru un moment. Asa l-ar fi recunoscut pe nepotul ei de 34 de ani. Cel acuzat neaga insa orice vina, insa va fi supus unui test cu detectorul de minciuni

Batrina nu poate uita clipele de groaza, in care a fost batjocotita si e indurerata si mai tare de gandul ca tocmai nepotul ei er fi putut sa-i faca una ca asta.

In functie de rezultatul testului cu poligraful, nepotul femeii poate sa iasa de pe lista de suspecti sau dimpotriva, sa fie incriminat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu