marime text:

Batuta si violata cu salbaticie! Acesta e cadoul de 8 Martie pentru o octogenara din Galati

De ziua femeii, o batrana de 82 de ani dintr-o comuna din Galati a primit un cadou de cosmar. A fost atacata chiar in zorii zilei, in propria ei casa, de un individ care i-a ravasit locuinta in cautarea banilor pe care credea ca ii tine ascunsi printre lucruri. Furios ca nu gaseste nimic, a luat-o la bataie pe femeie si apoi a violat-o.
Batuta si violata cu salbaticie! Acesta e cadoul de 8 Martie pentru o octogenara din Galati

Ajunsa la spital, femeia le-a povestit medicilor ca nici macar nu stie sigur daca in casa ei a intrat doar un individ sau mai multi. Isi aminteste insa ca doar unul s-a napustit asupra ei si ca a amenintat-o cu moartea daca nu ii spune unde isi tine economiile.

Tanti Ana locuieste in aceeasi curte cu fiul ei, dar in case separate. In zori a auzit pe cineva la usa si a crezut ca este chiar baiatul ei. De aceea i-a si deschis.

Cum n-a gasit banii, barbatul a inceput sa o loveasca si a si profitat de ea. A lasat-o apoi sa zaca in agonie si a luat-o la fuga.

Atacatorul a parasit casa batranei dupa aproape o ora si atunci aceasta si-a alarmat fiul. A dus-o urgent la spital, unde medicii au ingrijit-o. Dar e grav ranita: are coaste rupte si dinti scosi  din gura. Medicii sunt destul de rezervati cu privire la evolutia starii de sanatate a batranei.

Deocamdata, politistii nu au niciun suspect in acest caz.

Daca va fi prins, individul care a batut-o pe femeie va fi acuzat de viol, violare de domiciliu si vatamare corporala grava.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu