marime text:

Batut cu biciul si infometat - tortura la care a fost supus un batran de cei care trebuiau sa-l ingrijeasca

Batut cu biciul si ciocanul sau infometat peste masura - asa a trait o buna bucata de vreme un batran din judetul Brasov. Calaii lui sunt, culmea, tocmai oamenii care s-au angajat sa-l ingrijeasca, dar s-au ocupat doar de cheltuirea pensiei omului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un alt barbat din sat i-a intins acum o mana de ajutor si l-a dus pe batran la politie.

Ramas singur pe lume si fara adapost, in urma unui divort, Ioan Tatar a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de picior cand o familie din Soars s-a oferit sa-l ingrijeasca. Nu era greu mai ales ca la cei 67 de ani omul este inca in putere si are pensie buna. Dar, viata in noua familie a devenit un cosmar.

Vecinii stiau cu toti ce a indurat batranul, dar nimeni n-a avut curajul sa reclame situatia la politie. Dar un tanar care a fost martor la bataile crunte primite de batran a hotarat ca nu mai poate sta cu mainile in san.

Familia acuzata sustine, la randul ei, ca salvatorul batranului nu vrea decat sa profite de pe urma lui.

Acum chinul barbatului s-a sfarsit. Politistii au deschis un dosar penal pe numele celor care ar fi trebuit sa-l ingrijeasca. Si agresorul si sotia lui sunt cercetati pentru lipsire de libertate loviri si alte violente.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu