marime text:

Batrana imobilizata la pat, victima sigura pentru talhari. VEZI cum au actionat

O femeie de 81 de ani din Constanta a fost victima sigura pentru trei talhari. Batrana, imobilizata la pat, s-a trezit cu un cutit la gat si amenintata cu moartea daca nu le spunea hotilor unde isi tine banii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Indivizii au reusit sa plece din casa cu 2.000 de lei, dar si cu actele femeii.

Batrana a fost vizitata cu cateva ore inainte de lovitura de doua tinere care ar fi citit un anunt prin care femeia spunea ca este in cautarea unei ingrijitoare. Ea le-a primit in casa, le-a ascultat povestea surprinsa si apoi le-a spus ca nu are nevoie de ajutor pentru ca este deja ingrijita de o alta fata.

Tinerele au plecat, insa cum s-a lasat intunericul batrana s-a trezit din nou cu ele in casa si de aceasta data erau insotite de un barbat. Individul a fost cel care a lovit-o pe ingrijitoarea femeii, apoi i-a pus cutitul la gat batranei si i-a cerut banii.

Anchetatorii nu exclud ca talharii sa mai fi facut si alte victime pentru ca nu par sa fi actionat pentru prima data. Asa ca se asteapta sa primeasca si alte plangeri.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu