marime text:

Batrana de 85 de ani, violata de propriul STRANEPOT!

Printr-o experienta socanta a trecut, la venerabila varsta de 85 de ani, o biata femeie din judetul Iasi. Batrana a fost batjocorita si batuta crunt, chiar de propriul stranepot, pe care il gazduia in casa ei. Barbatul n-a tinut cont de nimic si, cu o inima de piatra, si-a supus strabunica la chinuri greu de imaginat. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 30 ani locuieste in casa victimei de ani de zile. Femeia si-a facut mila de el, desi barbatul se ineaca in bautura si nu s-a inteles niciodata cu familia sa. Satenii spun ca omul isi ameninta chiar si mama cu moartea, atunci cand ia un pahar in plus.

Mama tanarului venea des sa isi viziteze bunica, ca sa vada daca nu erau probleme in casa. Acum insa, batrana s-a pomenit singura, in toiul noptii, in fata suspectului, care a venit baut din sat. O vecina i-a auzit tipetele intr-un tarziu, dar a crezut ca batrana vorbeste cu nepoata care o vizita.

Dupa ce si-a batjocoriot strabunica, tanarul s-a dus linistit la culcare, in camera alaturata. Femeia a ajuns la spital abia a doua zi dimineata, cand o ruda venita pe la ea in a gasit-o mai mult moarta decat vie.

Legistii au confirmat in cele din urma violul. Pentru ca e si acum in stare de soc, femeia a ramas in continuare sub supravegherea medicilor.

In tot acest tim,p politia a inceput o ancheta in acest caz. Daca va fi gasit vinoval de viol, stranepotul femeii risca sa stea 7 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu