marime text:

Batrana de 83 de ani violata si supusa la perversiuni timp de 5 ore

La 83 de ani, o batrana din judetul Constanta a fost umilita, batjocorita si supusa la perversiuni greu de imaginat. Totul s-a intamplat in seara de 8 martie, cand un individ a intrat in casa femeii si sub amenintarea unui cutit a violat-o si a talharit-o. Batrana a zacut in casa pana in joi dimineata, cand un vecin a descoperit-o in agonie.
Batrana de 83 de ani violata si supusa la perversiuni timp de 5 ore

Batrana de 83 de ani traieste singura in satul Mireasa. Barbatul i-a murit in urma cu cativa ani, iar copii nu are. In seara zilei de 8 martie, un individ s-a napustit peste ea in casa, a amenintat-o cu un cutit si si-a batut joc de ea in cel mai crunt mod cu putinta. A chinuit-o pe batrana timp de 5 ore, timp in care si-a satisfacut cele mai perverse pofte.

In final, i-a luat 2. 200 de lei, banii pentru inmormantare, pe care batrana i-a strans greu de-a lungul anilor din pensia ei care nu depaseste 350 de lei. In stare de soc, femeia nu a mai avut putere sa strige dupa ajutor. A fost gasita de un vecin abia dupa trei zile.

Pe baza descrierilor facute de batrana, politistii l-au identificat in cateva ore pe autorul oribilei fapte. Locuieste in acelasi sat cu victima, insa din seara de 8 martie a disparut de acasa. Politistii spun ca sunt pe urmele lui si dupa ce il vor retine il il vor acuza de talharie, viol si perversiuni, fapte pentru care va sta cel putin 10 ani dupa gratii.

Intre timp, batranei, care este inca in stare de soc, i s-a facut expertiza medico legala. Legistii au confirmat faptul ca femeia a fost violata si au constatat ca este plina de vanatai si are mai multe coaste rupte. A refuzat internarea, iar mai multe vecine au promis ca vor avea grija de ea.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu