marime text:

Batran maltratat de o infirmiera - a fost legat de un scaun rulant, cu fasii rupte dintr-un cearsaf!

Abuz si umilinta la un azil de batrani din Poarta Alba, unde un barbat de 66 de ani a fost maltratat de o infirmiera. Femeia l-a legat de un scaun rulant cu fasii rupte dintr-un cearsaf.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia batranului a sesizat conducerea institutiei, care a urmarit-o pe femeie cu ajutorul camerelor de supraveghere si s-a convins ca plangerea rudelor este intemeiata.

Plangerile au ajuns la conducerea insititutiei in urma cu cateva saptamani si atunci s-a decis inceperea unei anchete interne. In doar cateva zile, sefii institutiei s-au convins ca intr-adevar batranul era abuzat de infirmiera in varsta de 30 de ani.

Infirmiera care lucreaza de doi ani la acest azil a fost deja data afara, pentru abatere disciplinara grava. Ea a incerat sa scape basma curata, motivand ca batranul devenise foarte agitat si nu se putea intelege cu el.

Familia batranului nu vrea sa lase lucrurile asa si a depus o plangere la politie, iar cazul a ajuns deja pe masa procurorilor de pe langa Judecatoria Constanta. Femeia este cercetata pentru abuz in serviciu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu