marime text:

Batran de 91 de ani, torturat de talharii care ii voiau banii pentru inmormantare

Un pensionar din Dambovita a ajuns la spital cu maxilarul distrus si cateva degete rupte, dupa ce trei consateni au incercat sa-l convinga, fara vorba buna, sa le spuna unde isi tinea banii de inmormantare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul agresat locuieste in comuna Potlogi si are 91 de ani. S-a trezit in miez de noapte ca trei indivizi, consateni de-ai sai, dau buzna in casa si ii cer sa le dea banii pe care ii pastreaza pentru inmormantare.

Batranul a incercat sa le explice ca nu are bani in casa, insa agresorii nu l-au crezut, asa ca l-au supus la chinuri cumplite, pana dimineata. Vazand ca nu o scot la capat, cei trei s-au multumit sa ia cu ei doar hainele de inmormantare ale victimei, doua butelii, cateva oua si niste nuci.

Fiica batranului a fost cea care care l-a gasit in agonie. Venise, ca in fiecare zi, sa-i aduca de mancare sarmanului ei parinte, ramav vaduv de opt ani. A gasit poarta inchisa a inteles imediat ca s-a intamplat ceva rau.

Batranul a fost dus de urgenta la spitalul din Titu, dar pentru ca starea lui era foarte grava, medicii de acolo l-au transferat la Targoviste.

Intre timp, politistii au reusit sa-i prinda pe atacatori, doi frati de 34 si 36 de ani si un vecin de-al lor de 54 de ani. Ei au fost arestati preventiv si risca ani grei de detentie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu