marime text:

Barbatul care l-a ucis pe sotul fostei amante, retinut! A fost aproape sa fie linsat!

Barbatul care a bagat spaima in intreg Sighetu Marmatiei, cand l-a ucis pe strada pe sotul iubitei sale si pe ea a mutilat-o, a fost prins joi seara. Politistii l-au gasit intr-o casa parasita, unde individul s-a ascuns timp de cinci zile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cladirea este situata la mica distanta de locul unde i-a atacat pe cei doi. Putin a lipsit ca locuitorii din zona sa nu-l linseze, inainte ca agentii sa-l urce in duba.

Barbatul de 37 de ani se ascundea intr-o casa parasita de la marginea orasului Sighetu Marmatiei. Cand l-au descoperit politistii, individul n-a ezitat sa-i ameninte.

Joi seara, suspectul a fost dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures. Pe numele lui exista deja un mandat de arest in lipsa. Barbatul de 37 de ani este acuzat de omor calificat si tentativa de omor, dupa ce in plina strada l-a injunghiat pe sotul amantei sale, iar pe iubita lui a mutilat-o cu un cutit.

Barbatul suferea de un an de zile, dupa ce iubita lui l-a parasit pentru a se intoarce la sot si la cei doi copii. A urmarit-o luni la rand, ca sa o convinga sa revina la el. O ameninta frecvent si inainte sa aiba loc atacul, femeia il reclamase de mai multe ori la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu