marime text:

Barbatul alaturi de care a trait o viata a vrut sa scape de ea si i-a dat foc!

Grav bolnava si tintuita la pat, o femeie de 71 de ani, din judetul Iasi, parea condamnata la o moarte infioratoare, cand barbatul alaturi de care traia de o viata a vrut sa scape de ea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul bause peste masura si furia l-a cuprins din senin, cand a intrat in camera si a auzit-o gemand. Rostind cuvinte grele, a incercat sa ii dea foc.

De-abia dupa ce medicii i-au dat primele ingrijiri, ranita le-a putut povesti prin ce a trecut: sotul ei, inrait de bautura, a scos din soba un lemn aprins si i l-a aruncat peste picioare. Hainele i-au luat foc in aceeasi clipa si biata batrana a crezut ca va sfarsi in valvataie. Tipetele ei de ajutor le-a auzit insa un vecin - omul a intrat in casa, a stins flacarile care muscau din trupul femeii si a chemat apoi salvarea.

Batrana a fost internata in Sectia de Arsi, unde va primi ingrijiri de la o echipa de chirurgi plasticieni.

Dupa ce politistii vor strange toate probele din acest caz, procurorii vor putea stabili daca sotul piroman poate fi acuzat de vatamare corporala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu