marime text:

Barbat insurat santajat de amanta! VEZI cati bani i-a dat ca sa nu afle nevasta de aventura

18.000 de lei pentru o partida de amor. Atat l-a costat pe un barbat insurat din Mures o aventura extraconjugala, dupa ce partenera l-a santajat doua luni, ca sa nu-i povesteasca sotiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum fata nu era multumita si ii tot cerea bani, barbatul a solicitat in cele din urma ajutorul politiei.

Barbatul care a calcat stramb are 39 de ani, iar cea care i-a sucit mintile, doar 18. Dupa ce s-au intalnit, tanara a inceput sa-l santajeze.

A reusit sa smulga de la el nu mai putin de 18.000 de lei in schimbul tacerii. Dar nu a stiut sa se opreasca si recent i-a cerut inca 12.000 de lei. Se vede insa ca a intins coarda, pentru ca barbatul si-a luat inima in dinti si a mers la politie, cu riscul ca nevasta sa afle despre aventura lui.

Oamenii legii i-au prins atat pe tanara de 18 ani, cat si pe complicele ei, cand venisera sa ridice banii. Daca va fi gasita vinovata, fata sa faca 7 ani de inchisoare pentru santaj.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu