marime text:

Barbat impuscat in cap de ginerele sau, pentru ca a sarit in apararea fiicei!

Rafuiala pe viata si pe moarte intr-o familie din Bihor: pentru ca a vrut sa-si apere fata, un barbat de 62 de ani a fost impuscat in cap de ginerele sau. Din fericire, gloantele erau din cauciuc si victima a scapat cu viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scena violenta s-a petrecut in casa victimei, unde agresorul venise sa-si ia pe sus nevasta. Femeia se refugiase la parinti, satula de acelasi meniu zilnic, compus din batai si infidelitati.

Numai ca ginerele barbatului de 62 de ani nu a vrut sa accepte ca sotia va ramane acolo, asa ca a scos pistolul cu bile de cauciuc cu care defila de altfel foarte mandru pe ulitele satului. Nici socrul sau nu s-a lasat mai prejos: desi impuscat,  barbatul a mai avut totusi puterea sa-si loveasca ginerele cu un ciomag in moalele capului.

Acum, amandoi sunt la spital si asteapta verdictul politistilor, care ii cerceteaza pe fiecare in parte. Cat despre femeia implicata, acest ultim scandal i-a intarit si mai mult hotararea de a divorta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu