marime text:

Barbat disparut de patru zile, gasit cu capul crapat, pe un camp!

Sfarsit dramatic in cazul unui barbat disparut de patru zile. Trupul lui a fost gasit joi pe un un camp de langa Feldioara, in judetul Brasov. Este evident ca cineva l-a ucis, spun anchetatorii: avea capul crapat si lovituri pe tot corpul.
Barbat disparut de patru zile, gasit cu capul crapat, pe un camp!

Victima este un cioban din Feldioara, care a plecat cu oile la pascut in urma cu patru zile, dar nu s-a mai intors. Disparitia barbatului a fost anuntata la politie de catre proprietarul animalelor, care si-a gasit turma ratacind pe camp. Din turma lipsesc cateva oi, spune fermierul, iar asta ii face pe anchetatori sa creada ca ciobanul a fost victima unor hoti.

Se pare ca lovitura fatala a fost la cap - agresorul sau agresorii l-au lovit naprasnic cu un corp dur, cel mai probabil un ciomag.

Va fi o ancheta anevoioasa, se tem politistii, pentru ca nu exista martori in acest caz - totul  s-a petrecut pe camp, la distanta de cel putin 3 kilometri de sat si de cel mai apropiat drum.

Forte impresionante de politisti, jandarmi si ofiteri criminalisti au invadat campul unde a fost gasit cadavrul. Nu este exclus ca faptasii sa-l fi tarat acolo pe cioban, tocmai ca sa nu fie gasit. Criminalistii au adus cu ei chiar si un caine, in speranta ca vor reusi sa ia urma criminalilor. Dar deocamdata n-au niciun indiciu si niciun suspect.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu