marime text:

Barbat acuzat de vecini ca aduce caini acasa si ii violeaza. "Sunt sufletist, doar le dau de mancare"

Poftele desfranate de care e banuit un barbat din Dambovita l-au facut de ras in tot satul si putini dintre vecinii lui ii mai dau ziua buna. Unii mai revoltati, i-au chemat si autoritatile pe cap, convinsi ca omul isi bate joc de animalele din gospodarie, iar cu unele chiar a intretinut relatii intime. Oripilati, oamenii cer sa-l opreasca cineva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vecinele babatului sunt convinse ca in casa lui se petrec lucururi necurate. Nu l-au mai vazut cu o femeie de ani buni, in schimb il tot vad aducand animale in locuinta. In plus, barbatul a stat multa vreme in puscarie, de unde, spun localnicii, ar fi venit cu obiceiuri rele.

Odata, o femeie care a auzit un caine latrand in casa lui i-a batut la usa, dar omul a alungat-o cu un cutit in mana. Acum, cand scena s-a repetat, femeia a chemat direct politia.

Barbatul ocarat de toata lumea n-are ocupatie, iar de cativa ani a picat in patima bauturii, spun vecinii. Devine violent ori de cate ori cineva ii atrage atentia ca face scandal.

Disperate ca si animalele lor ar putea intra pe mana vecinului cu apucaturi neortodoxe, vecinele lui au sunat la o asociatie pentru protectia animalelor, sa ceara ajutor.

Cazul a intrat si in atentia politistilor. Oamenii legii urmeaza sa afle daca acuzatiile vecinilor se adeveresc. Barbatul risca amenda sau chiar pedeapsa cu inchisoarea, in functie de gravitatea faptelor sale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu