marime text:

VIDEO: Jaf la banca in 40 de secunde - imagini de pe camerele de supraveghere!

Autorul jafului de la Banca Piraeus de pe Nerva Traian a fost prins luni dimineata. Barbatul are 26 de ani, este din Vidra si este fiul directorului Agentiei Judetene Vanatori si Pescari din Giurgiu. Intreaga sa actiune a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale bancii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii l-au identificat dupa ce au vizionat casetele cu toate persoanele care au intrat in banca cu o saptamana inaintea jafului. Printre ei se afla si barbatul care venise sa schimbe 50 euro. Ulterior a fost chemat la Politie pentru verificari si, in cele din urma, suspectul si-a motivat gestul pe seama datoriilor.

Din banii furati, 1150 de euro au fost folositi imediat pentru a "stinge" o datorie la poker pe care o avea la un prieten. Alte cateva sute au mers pe cumparaturi, politistii recuperand doar 200 de euro si 7 milioane ascunsi in plafonul masinii.

Tatal prietenului rambursat de Razvan Petru povesteste ca imediat dupa ce si-a achitat datoria, barbatul s-a apucat din nou de poker, lasand alte sume importante la masa de joc.

Petru n-a recunoscut din prima ca el este autorul jafului, dar a ajuns pana la urma chiar sa-i ajute pe politisti.

Christian Ciocan - purtator de cuvant DGPMB - "Suspectul ne-a spsus ca a gasit o punga cu bani si niste haine in zona Colentina, apoi dupa ore de audieri a recunsocut fapta, ba chiar i-a condus pe colegi in locurile in care a distrus probele."
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu