marime text:

Ce legatura crezi ca are ELODIA cu avocatul care a comandat uciderea sotiei?

Noi amanunte socante ies la iveala in ancheta legata de avocatul din Brasov. Procurorii incearca sa afle daca, intr-adevar, Victor Teodorescu, planuia si uciderea unui om de afaceri care il imprumutase cu o suma mare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

UPDATE: Victor Teodorescu, avocatul din Brasov, acuzat ca ar fi comandat uciderea sotiei, a fost arestat aseara pentru 29 de zile.
 
Potrivit reporterilor ProTV, acesta ar fi planuit intreaga crima in biroul de avocatura al Elodiei Ghinescu.
 
Dupa moartea femeii, avocatul a retras din conturile ei 100 de mii de euro. Procurorii mai verifica o ipoteza socanta: suspectul ar fi planuit sa-l asasineze si pe un om de afaceri de la care luase o mare suma de bani cu imprumut.

Victor Teodorescu sustine ca este nevinovat si a declarat recurs, cand a primit vestea arestarii.
 
Avocatul brasovean Victor Teodorescu, fost procuror, acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale, a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti, el declarand recurs. El este acuzat ca a planuit uciderea sotiei sale in perioada 1-29 aprilie, pentru a incasa politele de asigurare care se activau in momentul decesului asiguratului, precum si incasarea unor sume din conturi pe care le avea femeia.
 
Victor Teodorescu a fost pus sub invinuire pentru acuzatia de instigare la omor, respectiv ca l-a platit pe Erwin Victor Presmereanu pentru a-i ucide sotia, in contul unei datorii pe care ar fi avut-o mama autorului la avocat, aproximativ 60.000 de euro, au precizat sursele citate.
 
Avocatul ar fi avut, la randul sau, datorii foarte mari, aproximativ 300.000 de lei. Violeta Teodorescu, in varsta de 45 de ani, sotia avocatului brasovean, a fost gasita moarta in locuinta sa, in 29 martie. Ea a fost injunghiata cu un cutit de 25 de ori in gat, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu