marime text:

Avere facuta pe seama snobilor! Doi soti au vandut tablouri fara valoare pe bani grei

Noroc cu snobii care n-au habar de arta. Doi soti din Ilfov au strans ban pe ban din tablouri fara nicio valoare. Au fost atat de inventivi, incat au cumparat de pe piata lucrari neinsemnate, le-au facut sa arate patinate de vreme, au copiat semnaturi celebre si le-au vandut cu niste cote umflate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Amman, Baba, Steriadi sau Catargi. Politistii au gasit toate aceste nume cu greutate pe piata de arta, in casa celor doi. Culmea este ca acestia au copiat doar semnaturile artistilor nu si lucrarile lor.

Se documentau in cataloage de specialitate despre stilul fiecarui pictor, dupa care cautau panze asemanatoare.

Ca orice falsificator si ei aveau mai multe seturi de pensule si vopsele. Vecinii nu ii stiau atat de talentati. Au spus ca nu stiau nimic despre preocuparile celor doi, mai cu seama ca locuiau in zona de putin timp.

In podul casei lor, politistii au gasit aproximativ 300 de tablorui falsificate, care purtau semnaturile unor pictori celebri.

 Anchetatorii incearca acum sa ii gaseasca si pe cei care au cumparat cu bani multi panze fara nicio valoare sau le recomanda sa depuna plangere.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu