marime text:

Autoturism de lux spulberat de o duba a politiei, intr-o intersectie din Constanta

O duba a Politiei a fost implicata, miercuri dimineata, intr-un accident rutier, in centrul municipiului Constanta, in timp ce se afla in misiune, dupa ce a intrat intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un autoturism.
Autoturism de lux spulberat de o duba a politiei, intr-o intersectie din Constanta
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 4.00, la intersectia bulevardelor Tomis si Mamaia, cand o duba a Sectiei 2 Politie, aflata in misiune, cu semnalele acustice si luminoase puse in functiune, a patruns in intersectia semaforizata pe culoarea rosie si a lovit, din lateral, un autoturism Audi.
 
"Acesta intrase in intersectie pe culoarea verde a semaforului dar soferul, un tanar de 26 de ani, nu a vazut sau a ignorat ca masina de Politie avea semnalele acustice si luminoase puse in functiune, fiind lovit din lateral", a declarat inspectorul Radu Croitoru, purtatorul de cuvant de la IPJ Constanta.
 
In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-o masina Dacia Logan, care circula pe acelasi sens de mers, iar duba Politiei a intrat intr-un parapet metalic din intersectie.
 
Desi toate cele trei autovehicule au fost serios avariate, niciunul dintre soferi nu a fost ranit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu