marime text:

Autostrada Bucuresti-Pitesti: un cal scapat din frau a provocat un accident ingrozitor la kilometrul 112

S-a lasat - iarasi - cu moarte de om, dupa ce un cal nesupravegheat a iesit in calea masinilor. Si nu oriunde, ci pe autostrada Bucuresti - Pitesti, unde soferii nu se asteptau sa dea peste asa ceva. Un tanar de numai 25 de ani a murit la volanul masinii sale dupa ce a lovit in viteza animalul, care a murit si el, proiectat la zeci de metri distanta. O a doua masina a lovit trupul calului si s-a oprit in separatoarele de pe mijlocul autostrazii.  
Autostrada Bucuresti-Pitesti: un cal scapat din frau a provocat un accident ingrozitor la kilometrul 112

"Ne-am trezit cu calul in mijlocul drumului, l-am luat frontal, am sarit peste el direct in parapet si s-au declansat airbag-urile, si n-am mai vazut nimic. Am auzit numai cum luam parapetii, nici n-am stiut ce se intampla, pana am reusit sa oprim masina", povesteste Liana Podar, pasagera in masina care doar s-a zdrobit, dar in care nu a murit nimeni.

Accidentul s-a petrecut joi seara, la km 112. Calul a aparut brusc in fata masinilor. Impactul cu primul autovehicul a fost atat de puternic, incat soferul a murit pe loc, iar animalul a fost aruncat la zeci de metri distanta. "Cineva zice ca a cazut dintr-un TIR, dar daca va uitati ca are capastru si arata ca o martoaga, sigur a fost scapat de niste baietasi de aici pe care i-am vazut si dup-aia ca au plecat repede, cand au auzit ca s-ar putea sa aiba probleme", spune Andreea Marcu, si ea pasagera.

Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. Tanarul de 25 de ani era din Sibiu, student la a doua facultate, matematica. A fost gasit fara suflare, dar langa el, pasagera din dreapta a scapat ca prin minune fara nicio o zgarietura. Un medic de la Directia Sanitar Veterinara a venit la locul accidentului pentru a verifica animalul si a da o mana de ajutor politistilor in ancheta. "Cu parere de rau, acest animal nu a fost microcipat de catre cei care l-au avut in proprietate", afirma dr Ionel Visinescu, director DSV Arges. Daca va fi gasit, proprietarul calului va fi acuzat de omor din culpa.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu