marime text:

Au zburat spre moarte - accident infiorator cu 4 victime in Capitala!

Ghinionul si viteza au bagat azi-noapte in spital 4 tineri bucuresteni, care se grabeau probabil sa ajunga acasa. Pe bulevardul 1 Decembrie din Capitala, chiar in fata blocului in care locuieste, soferul a pierdut controlul volanului si a izbit violent cateva masini parcate. Impactul i-a tintuit pe toti in masina strivita, de unde abia i-au scos echipele de la descarcerare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chinuiti de dureri cumplite, cei patru nu mai aveau putere sa comunice cu salvatorii. Medicii smurd, ajutatati de pompierii de la descarcerare, au facut mari eforturi sa-i scoata din masina in viata. Soferul si pasagerul din dreapta erau deja in coma, cand ambulantele au ajuns cu ei la spital.

Un sofer care i-a intalnit in cale povesteste ca au trecut ca gandul pe langa el, pe B-dul 1 Decembrie.

Nimeni nu purta centura de siguranta, spun pompierii, asa ca victimele s-au lovit puternic, mai ales in zona capului. Cativa martori au vazut cum una din masinile lovite luase foc si au sarit sa il stinga.

Daca toate victimele vor supravietui, soferul in varsta de 33 de ani, va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu