marime text:

Au ramas fara cei patru copii, pentru ca i-au invatat doar sa fure!

Doar cu scandal s-au indurat parintii unor copii din Galati sa-i lase in grija asistentilor sociali, care oricum au venit pregatiti sa-i ia cu forta. Cei patru frati, cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, n-au invatat pana acum decat sa fure si asta chiar de la proprii parinti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In schimb, au primit mancare doar din cand in cand si in loc de paturi, dormeau pe munti de gunoaie.

Dupa mai multe incercari de a-i convinge pe parinti sa-si lase copiii de buna voia in grija statului, pentru ca vor fi mai bine ingrijiti, politistii si angajatii de la Protectia Copiulului nu au avut incotro si au intervenit in forta.

Cei patru copii au fost examinati medical, iar in functie de rezultatul analizelor, vor fi internati poate in spital. Asistentii sociali spun ca cele doua fete si cei doi baieti sunt neingrijiti, mai ales ca primeau de mancare foarte rar.

Autoritatile vor monitoriza in continuare familia, insa cel mai probabil, cei doi parinti vor fi decazuti din drepturile parintesti. Ei au mai avut trei ocazii de a-si schimba viata, primind case si locuri de munca, dar de fiecare data au transformat locuintele in grajduri si nu s-au mai dus la serviciu.

Tot joi, oamenii legii au mai aflat ca mama copiilor este din nou insarcinata si urmeaza sa stabileasca daca va fi dusa si ea intr-un centru specializat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu