marime text:

Au pornit pe urmele unei masini cu numere expirate, iar la volan au gasit un sofer beat si fara permis!

Politistii din Timisoara au pornit marti noapte in goana pe urmele unei masini cu numere expirate, crezand ca acesta era motivul soferului sa fuga de ei. De fapt, cand l-au prins, au aflat ca omul bause inainte de a se urca la volan si nici permis nu avea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul, un tanar de 29 de ani, nu s-a oprit decat in curtea casei, acolo unde rudele sale au aruncat cu un ghiveci de flori in parbrizul dubei politistilor. Luat la intrebari, barbatul nu a vrut apoi nici in ruptul capului sa recunoasca faptul ca el ar fi fost la volan. In final, insa, atat soferul fugar, cat si rudele lui au ajuns la sectia de politie, pentru declaratii.

Pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice, a condus fara permis, iar masina avea numere de inmatriculare expirate, tanarul s-a ales cu un dosar penal, pentru care risca sa faca pana la 7 ani de inchisoare.

Politistii incearca sa stabileasca acum si cine a spart parbrizul masinii de interventie. Daca va fi identificat, autorul acestei fapte poate fi condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru distrugere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu