marime text:

Au platit cate 600 de euro pentru locuri de munca, dar s-au ales doar cu o plimbare in Spania!

Un loc de munca bine platit in Spania s-a dovedit a fi o himera pentru 30 de persoane din mai multe judete. Oamenii s-au ales cu o paguba de 600 de euro fiecare si cu o plimbare pana in Valencia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toti au crezut in promisiunile unei firme din Baia Mare, care le oferise, chipurile, locuri de munca la cules de citrice. La destinatie, insa, nu i-a preluat nimeni.

Ajunsi in Valencia, oamenii au asteptat ore in sir sa vina omul de legatura, care urma sa-i duca pe plantatiile de citrice. La telefon, persoana de contact le-a spus ca a avut un accident si ca mai intarzie, asa ca pagubitii au dormit toata noaptea in gara, cuibariti pe bagaje. A doua zi, povestesc oamenii, a aparut la un moment dat o dubita cu niste barbati dubiosi, pe care le-a fost teama sa-i insoteasca.

Oamenii au depus deja plangeri la politie si OPC.

Probabil ca doar politia si cei de la Protectia Consumatorului vor reusi sa descalceasca itele acestei povesti. Pagubitii spera sa-si recupereze macar banii pe care i-au platit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu