marime text:

Au pierdut 1.800 de lei, pentru ca au crezut in lacrimile false ale unei escroace!

Deschideti bine ochii cand va acosteaza vreun necunoscut si nu plecati urechea la spusele nimanui care va cere bani. Escrocii din ziua de azi par ca au terminat scoli inalte de actorie, pentru ca sunt in strare sa verse lacrimi amare ca sa va impresioneze. Au patit-o doi soti din Mures, care le-au dat unor impostori 1800 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Emil a fost acostat pe strada de o tanara, care l-a implorat, cu ochii in lacrimi, sa o ajute sa-si opereze baietelul, care suferise un accident in Germania. I-a spus ca abia s-a intors in tara si nu are bani romanesti, doar valuta, pe care i-o va lasa garantie - intr-o valiza incuiata insa.

Fara sa se gandeasca prea mult, omul ii inmanase femeii si celor care o insoteau toate economiile sale.

Cand au auzit patania oamenilor, vecinii lor s-au ingrozit, dar recunosc ca nu i-au crezut atat de naivi.

Pe baza descrierilor facute de cei doi pagubiti, politistii incearca sa realizeze portretele robot ale suspectilor. Daca vor fi prinsi, vor fi cercetati pentru inselaciune, dar pana atunci s-ar putea sa mai incerce sa-i pacaleasca si pe altii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu