marime text:

Au furat laptop-uri si LCD-uri in valoare de 100.000 de euro, dar i-au filmat camerele de supraveghere!

Cu laptopul in dinti! Asa l-au surprins camerele de supraveghere pe un tanar de 22 de ani, care a dat o spargere intr-un magazin de aparatura electronica din Timisoara. Individul era insotit de inca doi prieteni si impreuna, au furat calculatoare portabile si LCD-uri in valoare de peste 100.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.N-au apucat sa se bucure de prada, pentru ca politistii i-au gasit repede, dupa ce au urmarit imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Doi dintre suspecti au intrat in magazin cu cateva ore inainte de deschidere. Au fortat usa si s-au repezit la rafturile unde erau laptopuri, componente IT si LCD-uri. Au luat cate au putut si le-au carat repede la masina in care ii astepta al treilea complice. Apoi s-au facut nevazuti.

Angajatii magazinului, care au venit la program, au anuntat furtul la 112. Politistii i-au identificat pe cei trei si, in urma perchezitiilor facute la ei acasa, au descoperit calculatoarele furate.

Mai mult, anchetatorii au aflat ca, numai in acest an, indivizii au mai dat zece spargeri la firme si locuinte, de unde au sustras aparatura electronica si bijuterii pe care le vindeau apoi pe piata neagra. Ei au fost retinuti si sunt cercetati pentru furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu