marime text:

Au furat 4 kilograme de bijuterii din aur, dar au fost prinsi in mai putin de o saptamana!

Trei tineri au fost arestati, sambata, de Tribunalul Constanta, fiind suspectati ca sunt autorii unei talharii petrecute la inceputul acestei saptamani, cand au atacat pe strada un barbat caruia i-au furat o geanta in care se aflau aproximativ patru kilograme de bijuterii din aur.
Au furat 4 kilograme de bijuterii din aur, dar au fost prinsi in mai putin de o saptamana!

Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, politistii Sectiei 2, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Constanta, au prins sambata, trei tineri in varsta de 23 si 26 de ani, suspectati ca ar fi autorii unei talharii.

Cei trei sunt suspectati ca in 29 octombrie, au atacat un bijutier pe o strada din municipiul Constanta, furandu-i o geanta in care se aflau aproximativ patru kilograme de bijuterii din aur.

In urma perchezitiilor facute la domiciliile celor trei tineri, politistii constanteni au descoperit mai multe bijuterii din aur, precum si sume de bani care ar proveni din valorificarea bijuteriilor.

Tot sambata, doi dintre tineri au fost arestati pentru talharie, iar cel de-al treilea a primit interdictia de a parasi localitatea timp de 30 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu