marime text:

Au arme albe, dar n-au chitante si uneori nici macar permis! Vezi ce-au gasit politistii dupa o razie intre taximetristi!

Paguba mare aseara printre taximetristii bucuresteni, prinsi pe picior gresit de politisti. Oamenii legii i-au luat la intrebari, si jumatate din cei controlati - nu au scapat basma curata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La ora 22, echipajele politiei rutiere au impanzit Bucurestiul. Vizati - taximetristii, trasi pe dreapta si controlati, unul dupa altul. Nici n-a inceput bine actiunea, ca politistii au reintalnit o veche cunostinta, careia ii intocmisera deja trei dosare penale pentru ca a condus cu permisul suspendat. Aseara - i l-au deschis pe al patrulea. Soferul nu a vrut sa comenteze, iar clientii - au incremenit cand au aflat pe mana cui se lăsasera.

Jumatate dintre cele 237 de taxiuri controlate de politisti, au fost gasite in neregula. De exemplu acest sofer sustine ca circulă in regim privat, insa dovezile din masina il contrazic.

Alt taxi, alta neregula. Politistii au gasit si arme albe asupra soferilor, care au explicat ca trebuie si ei sa se apere, mai ales in cursele de noapte.

In total, aseara politistii au dat amenzi in valoare de 40 de mii de lei, au ridicat 6 seturi de placute si certificate de inmatriculare, si au intocmit si un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu