marime text:

Atentie mare cand va platiti facturile! Altfel riscati sa dati bani unor escroci

In inventivitatea lor, au pus la cale o noua inselaciune: trimit facturi care le copiaza pe cele ale principalului operator de telefonie fixa. Odata plata facuta, e greu de contestat, dupa cum a aflat un jurist din Targu Mures, el insusi destinatar al unei asemenea hartii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a primit factura si spune c-ar fi platit-o, daca nu-i atragea atentia suma, mai mare decat in lunile anterioare. A analizat documentul de plata si si-a dat seama ca are de-a face cu o inselatorie.

Firma emitenta mentionase ca nu colaboreaza cu niciun furnizor de telefonie si ca plata este voluntara. Textul scapa insa neobservat, daca omul era grabit sau neatent. El a sesizat Protectia Consumatorului, care a inceput o ancheta, iar operatorul de telefonie ale carui facturi au fost copiate sustine ca va actiona in instanta firma care a pus la cale inselaciunea.

Firmele care au facut plata nu pot decat sa se adreseze politiei sau instantei, ca sa-si recupereze banii. Doar cazurile persoanelor fizice sunt de competenta comisariatelor pentru protectia consumatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu